Anasayfa / NBA / New York Knicks – Los Angeles Lakers İddaa Tahmini 13.04.21

New York Knicks – Los Angeles Lakers İddaa Tahmini 13.04.21

NBA normal sezonda New York Knicks Salı sabaha karşı 02:30’da Madison Square Garden’da Los Angeles Lakers ile karşılaşacak.  İddaa bu karşılaşmada toplam sayı limitini 208.5, bets10 ise 209.5 olarak tespit etmiş.

New York Knicks son maçında evinde Toronto Raptors’ı 102-96 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. All-star arasından beri R.J. Barrett yayın gerisinden %44.6 isabetle 19.9 sayı ortalaması tutturarak performansını arttırdı. Sezon genelinde ligin en iyi savunma yapan dördüncü takımı konumundalar. Evlerinde oynadıkları son 5 maçtan dördünde düşük skor çıktı. Lakers karşısında back to back oynayacaklar. Oynadıkları 10 back to back karşılaşmada 5 galibiyet aldılar. Bu maçların altısında düşük skor çıktı.

Los Angeles Lakers ise son maçında deplasmanda Brooklyn Nets’i 126-101 yenerek son beş maçındaki üçüncü galibiyetini aldı. LeBron James ve Anthony Davis’in sakatlığında oynadıkları son 11 maçta 5 galibiyet almayı başardılar. Sezon genelinde ligin en iyi savunma yapan takımı konumundalar. James ve Davis’in sakatlığında tempoları bariz bir şekilde yükseldi. Fakat hücumda üretim konusunda zorlanıyorlar. Oynadıkları son 11 maçın 8’inde düşük skor çıktı. Bu karşılaşmada Marc Gasol ve Kyle Kuzma’nın durumu belirsiz.

New York Knicks dar bir rotasyona sahip olmasına rağmen henüz beklenen düşüşü yaşamadı. Savunmaları sayesinde maçların içinde kalmayı başarıyorlar. Los Angeles Lakers ise sakatlıklara rağmen beklenen düşüşü yaşamadı. 11 maçtan 5 galibiyet çıkararak beşinci sırada kalmayı başardılar. Bu periyotta ligin en verimsiz hücum eden ikinci takımı konumundalar. İki takımın son zamanlarda en iyi yaptığı şey savunma. Bu yüzden mücadeleden düşük skor bekliyorum.

 

İddaa Oranı: Alt (208.5) – 1.50

Bets10 Oranı: Alt (209.5) – 1.57

Güven Endeksi: 8

Eksikler:

New York Knicks: Mitchell Robinson

Los Angeles Lakers: Marc Gasol (belirsiz), Kyle Kuzma (belirsiz), Wesley Matthews (belirsiz), Anthony Davis, LeBron James, Jared Dudley



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …