Anasayfa / Almanya easyCredit BBL / Günün İddaa Kuponu (Karma-2) 02.05.21

Günün İddaa Kuponu (Karma-2) 02.05.21

Pazar programının ikinci bölümünde İspanya Liga Endesa ve Almanya easyCredit BBL sahnesinde oynanacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Zaragoza – Real Madrid : ÜST (170.5) – 1.55 (İddaa) & ÜST (171.5) – 1.72 (Bets10)

Elbette kağıt üstünde kadro kalitesi ve rotasyon derinliği anlamında Real bir kaç adım önde rakibinden. Ama akılların Efes maçında olması ve liderlik yarışında Barça’ya göre önemli bir avantajlarının bulunması bu maçı rölantide oynamalarına çanak tutabilir. Karşılarında ise son haftaların en formda takımlarından biri olan ve hücumda yüksek tempoda oynamayı seven bir ev sahibi olacak. Zaragoza’nın Ennis liderliğinde tempoyu istediği gibi forse edeceğini ve Wiley artı Harris gibi mobil uzunlarla Real savunmasını zorlayacağını tahmin ediyorum. Savunmaların geri planda olacağı tempolu ve yüksek tempolu bir maç bekliyorum. Taraf bahsinin riskli olduğunu düşünüyorum, her sonuca gebe bir maç.

Crailsheim Merlins – Hamburg Towers : ÜST (161.5) – 1.50 (İddaa) & ÜST (163.5) – 1.72 (Bets10)

Ligin play-off sıralamasını yakından ilgilendiren, iki denk takımın kapışmasını izleyeceğiz. Takımların son haftalarda oynadıkalrı basketbola baktığımızda da bizlere tempolu, bol skorlu ve keyifli bir maç vaadettiklerini söylemek bence yanlış olmaz. Bir tarafta Bell-Haynes ve Stuckey, diğer tarafta Taylor oynamasa bile Kotsar ve Shorts gibi isimler eşliğinde karşılıklı olarak 80 sayıları geçeceklerini, çekişmenin savunmada hücum performanslarını tetikleyeceği bir maç bekliyorum.

Niners Chemnitz – Ratiopharm Ulm : Deplasman ÜST (86.5) – 1.50 (İddaa) & Deplasman ÜST (87.5) – 1.80 (Bets10)

İki takım arasında net bir kalite ve seviye farkı olduğunu düşünüyorum. Özellikle Ulm’un son maçlarda tam anlamıyla istim üstünde olduğunu ve hücumda çok etkili oynadığını gözönüne alınca bu maçta net olarak favori olduklarını söylemek yanlış olmaz. Deplasmanda da olsa galibiyete uzanarak az da olsa ilk 4 şanslarını sürdüreceklerini, bunu yaparken de son haftalarda olduğu gibi Caupain, Osetkowski, Klepeisz gibi isimlerle 90 sayılara zorlanmadan ulaşacaklarını tahmin ediyorum. Alternatif arayanlar, Ulm’un handikaplı galibiyetlerini de düşünebilirler. 

İddaa Oranı: 3.49
Bets10 Oranı: 5.33



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (1) 28.04.24

Pazar programının ilk kısmında Almanya easyCredit BBL, Fransa Betclic ELITE Pro A, İspanya Liga Endesa …