Anasayfa / Andorra / Andorra – Gipuzkoa İddaa Tahmini 23.05.21

Andorra – Gipuzkoa İddaa Tahmini 23.05.21

İspanya Liga Endesa 36. ve son hafta mücadelelesinde Andorra Pazar sat 19:30’da Gipuzkoa ile karşılaşacak. İddaa misafir takım lehine 8.5 handikap belirlemişken Bets10 ise handikapı 9.5 olarak açıklamış.

Andorra 35 maçın ardından hanesine 16 galibiyet yazdırabildi ve play-off şansları az da olsa devam ediyor. Hem bu maçı kazanmaları gerekiyor hem de Malaga ile Granca’nın kaybetmeleri gerekiyor. Son haftalarda iyi bir toparlanma sürecine girdiklerini biliyoruz. Evlerindeki son 2 maçta da önce Fuenlabrada’yı 14 sonra da denk rakiplerinden Granca’yı 5 sayı farkla geçmişlerdi. Geçen hafta deplasmanda Badalona’ya 7 sayı farkla yenilmeseler play-off konusunda büyük bir avantajla çıkacaklardı bu maça. O maçta 5 oyuncudan çift haneli katkı almışlar, Garcia 15 sayı ile en skorer isim olmuştu. Perez ve Olomuyiwa’dan bu maçta da faydalanamayacaklar. 

Gipuzkoa ise haftalar önce ligden düşmesi kesinleşen ilk takım olmuştu. Ligin en zayıf halkası sezon boyunca sadece 7 galibiyet elde edebildi ve 6 maçtır da kazanamıyorlar zaten. Son 2 maçlarını evlerinde oynamalarına rağmen Baskonia’dan 18 ve Malaga’dan 6 sayı fark yemişlerdi. Son deplasman maçlarında ise Manresa’ya zaman zaman direnseler de 8 sayı farkla yenilmekten kurtulamadılar. Bu maça sadece formalite için çıkacaklar. Echenique’in de dönmesiyle bir eksikleri yok, tam kadro çıkacaklar maça. 

Andorra’nın kazanması durumunda ve rakipleri Granca ile Malaga’nın kaybetmeleri durumunda play-off şansı var. Bu nedenle kendi sahalarında oynamanın da etkisiyle maça asılıp agresif oynayacaklarını bekliyorum. Karşılarında da zaten ligden düşmesi kesinleşmiş, tam 6 maçtır galip gelemeyen kötü bir takım var. Bunu da iyi değerlendireceklerini ve çift haneli farklarla net bir galibiyet alacaklarını öngörüyorum. Sonrasında da rakiplerin kaybetmelerini bekleyecekler play-off bileti için. 

İddaa Oranı: MS 1 (-8.5) – 1.45
Bets10 Oranı: MS 1 (-9.5) – 1.72
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …