Anasayfa / 2020 Tokyo Olimpiyatları / İran – Çekya İddaa Tahmini 25.07.21

İran – Çekya İddaa Tahmini 25.07.21

2020 Tokyo Olimpiyatları A grubu ilk maçında İran Pazar saat 04:00’da Çekya ile karşılaşacak. İddaa İran lehine 14.5 handikap belirlemişken Bets10 ise handikapı 16.5 olarak açıklamış. 

İran zorlu A grubunun zayıf halkası konumunda, bırakın ilk 2 yarışını, en iyi üçüncüler arasında da yer alma şansları olmadığını düşünüyorum. Ellerindeki dişe dokunur tek silah veteran pivot Haddadi. Ama o da eski günlerinden uzak ki bu sezon da rekabetin yüksek olduğu bir ligde oynamadı zaten. Jamshidijafarabadi ve Kazemi ona destek olmaya çalışacaklar ama dediğim gibi bu seviyeler için takım olarak hem yetenek anlamında hem de uluslararası tecrübe anlamında zayıflar. 

Çekya ise son yıllarda Avrupa’nın yükselen basketbol ülkelerinden biri. Ayrıca son turnuvaların aksine bu kez Vesely de kadroda yer alacak. Elemelerde müthiş bir iş çıkararak Kanada, Yunanistan ve Türkiye gibi önemli basketbol ülkelerini geride bırakalara Olimpiyat biletini kaptılar. Bunu yaparken Satoransky ve Schilb gibi isimlerin formda performansı dikkat çekmişti. Zaten bu takımın lideri Satoransky onun performansı belirleyici olacak. Jelinek, Bohacik, Auda da bu isimlere yardımcı olması beklenen diğer önemli isimler. 

Çekya gerek kadro kalitesi gerekse uluslararası tecrübe seviyesi anlamında rakibinden çok ama çok önde bir takım. Satoransky ve Vesely liderliğinde İran’a üstünlük kurmakta sorun yaşamayacaklarını düşünüyorum. ABD ve Fransa’nın önünde ilk 2 sırada yer almaları pek kolay görünmüyor ama en iyi üçüncü olabilmek ve çeyrek final biletini kapabilmek için bu maçı mutlaka kazanmak zorundalar, tam konsantre çıkarak handikapı da aşıp kazanmalarını bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 2 (-14.5) – 1.45
Bets10 Oranı: MS 2 (-16.5) – 1.78
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …