Anasayfa / Hazırlık Maçları / Bilbao – San Pablo Burgos İddaa Tahmini 27.08.21

Bilbao – San Pablo Burgos İddaa Tahmini 27.08.21

Hazırlık Maçları kapsamında Bilbao Cuma saat 20:30’da San Pablo Burgos ile karşılaşacak. Bets10 misafir takımın galibiyeti için 1.30 oran açıklamışken İddaa ise bu maça oran açmamış. 

Geçen sezon Endesa’da düşme hattından son haftalarda zor da olsa kurtulan Bilbao, yeni sezona koç Mumbru ile devam ederken kadrosuna da önemli takviyeler yaptı. Eski Tofaşlı uzun Withey, eski Fenerbahçeli skorer Goudelock, Litvanyalı genç yetenek Masiulis, tecrübeli Fransız kanat oyuncusu Bigote, Estudiantes’den gelen Dominikli uzun Delgado takımın yeni transferleri. Ayrıca geçen sezondan Hakanson, Miniotas, Rousselle gibi önemli parçaları da kadroda tutmaya devam ediyorlar. İlk hazırlık maçlarında ligin yeni takımlarından Breogan karşısında hiç varlık gösterememişler ve 57-88 ile farklı kaybetmişlerdi. O maçta Goudelock, Withey, Hakanson, Rouselle forma giymemişlerdi. 

Son 2 yılın BCL şampiyonu başarılı koçu Penarroya’yı Valencia’ya kaptırdıktan sonra yerini Tabak ile doldurmuştu. Kadrolarında da önemli değişiklikler olduğunu söyleyebiliriz. Cook, McFadden, Rivero gibi önemli isimleri kaybederken yerlerini McGee, Nikolic, Zack ve Braimoh ile doldurmaya çalıştılar. Geçen sezonda takımda yer alan Benite, Renfroe, Kravic ve Rabaseda da yine takımın değerli parçaları olacaklar kuşkusuz. İlk hazırlık maçlarında Fuenlabrada karşısında özellikle savunmada zorlanmışlar ama 94-92 ile kazanmayı bilmişlerdi. Yeni skorer McGee 16 sayı ile beklentileri karşılarken Garcia 12 sayı, Diez 10 sayı, Kravic, Rabaseda, Nikolic üçlüsü de 9’ar sayıyla ona eşlik etmişlerdi. 

Bilbao her ne kadar geçen sezona göre daha iyi bir kadroya sahip olsa da toplama bir takım olmalarının dezavantajlarını yaşayacaklardır, yine düşme hattından kurtulmak üzere bir hedef içerisinde olacaklarını düşünüyorum. Burgos ise koç değişikliğine gidip Rivero ve McFadden gibi önemli isimleri kaybetmiş olsa da McGee ve Braimoh gibi takviyelerle eski gücünü korudu desek anlış olmaz. Hali hazırda Benite, Renfroe, Kravic’den oluşan da iyi bir iskeletleri var zaten. Bu maçta da deplasmanda olmalarına rağmen Benite ve McGee liderliğinde kazanarak hazırlık dönemine namağlup devam edeceklerini düşünüyorum. 

İddaa Oranı: –
Bets10 Oranı: MS 2 – 1.30
Güven Endeksi: 9



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …