Anasayfa / Almanya easyCredit BBL / Günün İddaa Kuponu (Karma-1) 13.11.21

Günün İddaa Kuponu (Karma-1) 13.11.21

Cumartesi programının ilk bölümünde Almanya easyCredit BBL, İspanya Liga Endesa ve VTB Ligi sahnelerinde oynanacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri silzer için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar. 

Braunschweig – Frankfurt : MS 1 – 1.31 (İddaa) & MS 1 – 1.41 (Bets10)

Braunschweig ligin tehlikeli takımlarından biri ki kupada da ne kadar formda olduklarını gösterdiler önemli rakipleri eledikten sonra buraya gelerek. Evlerinde oynamanın avantajını ve ellerinde Amaize, Peterka, Brown, Kramer, Klassen gibi silahlar olduğunu düşündüğümüzde bu maçta net olarak favori olduklarını söyleyebiliriz. Evet Frankfurt da onlara Robertson, Badio, Moore gibi silahlarla direnç gösterebilir. Bu nedenle de handikap seçenekleri yerine Braunschweig’in direkt galibiyetine yöneleceğim. 

Joventut Badalona – Zaragoza : MS 1 & ALT (155.5) – 2.12 (İddaa) ; MS 1 & ALT (155.5) – 2.55 (Bets10)

İki takım arasında kağıt üstünde ve puan sıralamasında ciddi farklar görünmüyor olsa da Badalona daha formda olan ve daha istikrarlı basketbol oynayan taraf. Özellikle savunmadaki agresif ve sert oyunları onlara hem EuroCup’da hem de Endesa’da önemli galibiyetler getirmiş durumda. Bu maçta da üretimde sınırlı bir takım olan Zaragoza karşısında kendi sahalarında savunma direncinden ödün vermeyeceklerini, kazanmalarını beklediğim maçta rakibi 70-75 bareminde tutararak bizlere aynı zamanda yine düşük skorlu da bir maç izlettireceklerini tahmin ediyorum. 

Zielona Gora – Lokomotiv Kuban : MS 2 & ÜST (179.5) – 1.89 (İddaa) ; MS 2 &  SÜT (179.5) – 2.28 (Bets10)

İki takım arasında ciddi bir kalite ve seviye farkı var. Kuban geniş ve yüksek skor potansiyelli bir takıma sahip. Gora’nın son maçlardA formsuz olması ve özellikle savunmada yumuşak kalması Kuban’ın ekmeğine yağ sürecektir. Son 5 resmi maçını kayıpsız geçen Rus ekibinin McCollum, Motley, Thompson gibi silahlarla üstünlük kuracağını, kazanmalarını beklediğim maçta son haftalada olduğu gibi 100 sayıları zorlamalarını bekliyorum ki bu da maçı üste taşıyacaktır zaten. 

İddaa Oranı: 5.25
Bets10 Oranı: 8.20



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (3) 28.04.24

NBA programında Pazar akşamı ve Pazartesi sabaha karşı oynanacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri sizin …