Anasayfa / Bourg / Bourg – Paris İddaa Tahmini 04.12.21

Bourg – Paris İddaa Tahmini 04.12.21

Fransa Betclic ELITE Pro A 10. hafta mücadelesinde Bourg Cumartesi saat 22:00’da Paris ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de Bets10 misafir takım lehine 11.5 handikap belirlemişler. 

Bourg 9 maçın ardından hanesine 4 galibiyet yazdırabildi ve bu sezon hayal kırıklığı yaratan takımlar arasında yer alıyorlar. Son 5 maçlarından 4 tanesini kaybettiklerini ve ciddi anlamda formsuz olduklarının da altını çizelim. Evlerindeki karneleri de bu paralelde ve istikrarsız, 4 maçtan ikisini kazanıp ikisini kaybettiler. Pro A’daki son 2 maçlarını da deplasmanda oynamışlar ve son şampiyon Asvel’e 8 sayı farklar ve Le Mans’a ise son nefeste 2 sayı ile kaybetmişlerdi. O son maçta Sulaimon 27 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile takımı tek başına taşıyan isimdi. 

Ligin yeni takımlarından biri olan Paris’in ise ana hedefi düşme hattından uzak kalıp ligde kalıcı olmak elbette. Bu yolda şuana kadar fena işler çıkarmadılar ki son 3 maçlarından ikisini kazandıklarını ve yükselişte olan bir takım olduklarını da belirtelim. Son 2 maçlarında kupada Roanne’ı içerde 89-73 ve Pro A’da yine içerde Orthez’i 89-76 ile rahat geçmişlerdi. O son maçta Allman 18 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile takımı taşırken, genç uzun Kamagate 18 sayı, 7 ribaund ve eski Fenerbahçeli O’Quinn 15 sayı, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları olmuşlardı. 

Elbette Bourg kağıt üstünde daha kaliteli bir takım kuşkusuz. Ama gel gelelim sahaya bu kalitenin yarısını bile yansıtamıyorlar sezon başından bu yana. EuroCup ve Pro A’daki son 4 maçlarını da üst üste kaybettiler. Evet bu maçların tamamı deplasmandaydı ama bu yine de kötü performanslarının bahanesi olamaz. Pro A’da da beklentilerin çok altında kaldılar zaten ve bu maçta da genç isimlerle tecrübeli isimleri harmanlayan, Allman liderliğinde agresif ve dirençli bir oyun ortaya koyan Paris’in onları zorlayabileceğini, kaybetseler de çift haneli farklar yemeyeceklerini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 (+11.5) – 1.51
Bets10 Oranı: MS 2 (+11.5) – 1.73
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Turkish Airlines Euroleague iddaa tahmin ve analizleri

Maccabi Tel Aviv – Panathinaikos İddaa Tahmini 30.04.24

Turkish Airlines Euroleague play-off serisi 3. maçında Maccabi Tel Aviv Salı günü saat 20:00’da Panathinaikos …