Anasayfa / BKT EuroCup / Günün İddaa Kuponu (Karma-2) 08.12.21

Günün İddaa Kuponu (Karma-2) 08.12.21

Çarşamba programının son bölümünde 7DAYS EuroCup ve FIBA Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Slask Wroclaw – Hamburg Towers : ÜST (164.5) – 1.51 (İddaa) & ÜST (165.5) – 1.76 (Bets10)

İki takımın da EuroCup sahnesi için vasat ekiplerde olduğunu biliyoruz. Ama Hamburg’un bir adım önde olduğunu da eklemek lazım. Ellerinde daha geniş ve daha değerli bir kadro var. Evet deplasmanda olacaklar ama yine de tempo basketbollarını dikte edebileceklerini, Wroclaw’ın da bu konuda onlara destek olacaklarını düşünüyorum ki savunmalarının da zayıf olduğunu biliyoruz. Bir tarafta Brown diğer tarafta Trice liderliğinde iki takımında da açık alanda rahat skor üreteceklerini, karşılıklı olarak 80 baremini aşacaklarını düşünüyorum. Bu nedenle de tercihim toplam baremden üst seçeneği olacak. 

Tenerife – Ludwigsburg : MS 1 – 1.25 (İddaa) & MS 1 – 1.34 (Bets10)

Her ne kadar puan tablosuna baktığımızda iki denk takımın karşılaşmasını izleyecez gibi görünse de sahada oynanan basketbol ve kadro kalitelerine baktığımızda Tenerife net favori konumunda ki bir de maçın taraftarları önünde oynanacağını belirtmek lazım elbette. Özellikle pota altında Huertas ve Fitipaldo’nun organizasyon becerileri sayesinde uzunları verimli kullanarak, Shermadini, Wiltjer, Guerra, Sulejmanovic gibi isimlerle net bir üstünlük kuracaklarını, bunun da İspanyol ekibini galibiyete taşıyacağını, liderlik yarışında son maçlar öncesi bir adım öne geçen taraf olacaklarını düşünüyorum. 

Cedevita Olimpija – Virtus Bologna : MS 2 – 1.42 (İddaa) & MS 2 – 1.55 (Bets10)

İki takım arasındaki kalite ve seviye farkını detaylıca anlatmaya gerek yok. Bologna 5 maçtan 3 tanesini kazanabildi ve hedeflerine göre bir kademe yavaş bir giriş yaptılar. Bunu toparlamak adına bir seri yakalamak istiyorlar. Adriyatik’de zayıf takımlara karşı üst üste kayıplar yaşayan formsuz ve moralsiz rakipleri karşısında deplasmanda da olsalar Teodosic, Weems, Belinelli, Weems, Sampson, Jaiteh, Hervey gibi etkili silahlar eşliğinde sorun yaşamayacaklarını, kazanarak yollarına devam eden taraf olacaklarını tahmin ediyorum. 

Oostende – Tofaş : MS 2 – 1.61 (İddaa) & MS 2 – 1.74 (Bets10)

İki takım arasında hem kadro hem tecrübe hem de koç anlamında farklar var. Tofaş bu seviyeler için iddialı bir kadroya sahip ve koç Çakı’nın gelmesiyle de kadro kalitesini sahaya daha iiy yansıtmaya başladılar. Liderlik yolunda çok önemli olan bu maçta Cruz, Zubcic, Shepherd gibi tecrübeli isimler liderliğinde hata yapmayacaklarını düşünüyorum. Ancak Oostende’nin de kendi sahasında kolay lokma olmadığını gördük. Bu nedenle handikap riskine girmeden Tofaş’ın direkt galibiyetini tercih edeceğim. 

İddaa Oranı: 4.32
Bets10 Oranı: 6.36



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (1) 28.04.24

Pazar programının ilk kısmında Almanya easyCredit BBL, Fransa Betclic ELITE Pro A, İspanya Liga Endesa …