Anasayfa / Darüşşafaka Lassa / Hapoel Holon – Darüşşafaka İddaa Tahmini 15.12.21

Hapoel Holon – Darüşşafaka İddaa Tahmini 15.12.21

FIBA Şampiyonlar Ligi G grubu 5. maçında Hapoel Holon Çarşamba saat 22:00’da temsilcimiz Darüşşafaka ile karşılaşacak. İddaa toplam sayı limitini 156.5 olarak açıklamışken Rexbet ise limiti 154.5 olarak belirlemiş.

İsrail temsilcisi şuana kadar oynadığı 4 maçtan 2 tanesini kazandı. Genelde 80 ve üstünde sayılar üretebildiler, kazandıkları maçlarda ise rakiplerini 80 sayının altında tuttuklarını görümüştük. Son olarak ligde konuk ettikleri Galil Elyon’u 80-68 ile farklı bir skorla geçmişlerdi. Koç Buscaglia’nın elindeki kadroda Chris Johnson, Kyser, Gray ve eski dost Ragland öne çıkan isimler konumundalar. İki yerli oyuncu Menco ve Pnini’den de zaman zaman x-faktör katkısı alıyorlar.

Temsilcimzi Daçka da rakibi gibi 4 maçtan 2 tanesini kazandı. Koç Ernak’ın ekibi sezon boyunca savunma performansı ve yüksek direnci ile öne çıkan bir takım görüntüsü verdi. Oynadıkları son 4 resmi maçtan 3 tanesinde de bu paralelde bizlere düşük skorlu mücadeleler izlettiler. Sırasıyla Bursaspor’u 79-75, Gaziantep’i 69-71 ve son olarak haftasonu Yalovaspor’u 74-62 ile geçmişlerdi. O son maçta Olaseni 30 sayı, 7 ribaund ile yıldızlaşırken, Boothe da 11 sayı, 4 ribaund, 6 asist ile ona eşlik eden isim olmuştu. 

İki takım arasında kadro kalitesi ve sahada gösterilen perfomans açısından bir denklik söz konusu ki 2 ekip de 2 galibiyetle puan tablosunda birbirlerini takip ediyorlar. Daha geçen hafta erteleme maçında, İstanbul’da karşılaştıklarını ve o maçı temsilcimizin 86-79 ile kazandığını belirtelim. Bu maçın iki takım adına da daha stresli geçeceğini düşünüyorum çünkü kaybeden liderlik şansını da elinden kaptıracak. Temsilcimizin son haftalarda ortaya koyduğu sert ve savunma odaklı oyunu sürdürüp, tempouyu kontrol altına alarak bizlere yine düşük skorlu bir maç izleteceğini, Holon’un da iyi savunma yaparak bunu destekleyeceğini tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: ALT (156.5) – 1.57
Rexbet Oranı: ALT (154.5) – 1.88
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …