Anasayfa / Fransa Kupası / Günün İddaa Kuponu (Karma-1) 23.04.22

Günün İddaa Kuponu (Karma-1) 23.04.22

Cumartesi programının ilk bölümünde Fransa Kupası, İspanya Liga Endesa, İtalya Lega Basket Serie A sahnesinde oynanacak maçlara istinaden en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Strasbourg – Pau Orthez : MS 1 – 1.43 (İddaa) & MS 1 – 1.56 (Bets10)

Pro A’da ilk 4 yarışında iddialarını sürdüren, birbirlerinin direkt rakiplerinden olan 2 takımın karşılaşmasını izleyeceğiz kupa finalinde. 40 dakika sonunda, belki de uzatmanın ardından tarafsız sahada, Paris’deki Accor Arena’da kupanın sahibi belli olacak. Strasbourg son maçlarda rakibine nazaran daha formda olan ekip ki geçen hafta lider Levallois’yı devirmişlerdi. Bu maçta da formsuz rakipleri karşısında Lansdowne ve Howard liderliğinde kazanarak kupaya ulaşacaklarını düşünüyorum, handikap riskini almayacağım. 

Valencia – Fuenlabrada : MS 1 (-6.5) – 1.44 (İddaa) & MS 1 (-7.5) – 1.73 (Bets10)

Yarasalar elbette kalite ve tecrübe anlamında net olarak rakibinden üstün konumda. Son haftalarda özellikle La Fonteta’da yenilmez bir performans sergiliyorlar ve pota altında Rivero, Tobey, Dubljevic gibi isimlerin liderliğinde Fuenlabrada’ya net üstünlük kuracaklarını, depalsmanlarda hiç varlık gösteremeyen Fuenlabrada’nın son maçlarda olduğu gibi bırakın kazanmayı direnmesini bile beklemiyorum, formda Valencia’dan çift haneli farklarla rahat bir galibiyet gelmesi beni şaşırtmaz. 

Reggio Emilia – Olimpia Milano : ALT (156.5) – 1.49 (İddaa) & ALT (155.5) – 1.73 (Bets10)

Elbette kadro kalitesi ve tecrübe anlamında Milano çok net maçın favorisi. Ama Rodriguez, Melli, Delaney, Datome çok önemli eksikler. Daha da önemli akılları 1-1 ile İstanbul’a gidecekleri play-off serisinde olacaktır. Yine de savunma odaklı basketbollarını sürdüreceklerini, aynı şekilde haftaiçi İstanbul’da Bahçaşehir ile kupa maçına çıkacak olan Reggio’nun da onlara sert ve savunma odaklı basketbol anlamında eşlik edeceğini düşünüyorum. Karşılıklı olarak 75 bareminin altında kalmaları beni şaşırtmaz. Bu nedenle de tercihim toplam baremden alt seçeneği olacak. 

İddaa Oranı: 3.07
Bets10 Oranı: 4.67



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İtalya Serie A Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Trento – Pistoia İddaa Tahmini 28.04.24

İtalya Lega Basket Serie A 29. hafta mücadelesinde Trento Pazar günü saat 19:15’de Pistoia ile …