Anasayfa / Aliağa Petkimspor / Petkim Spor – Büyükçekmece İddaa Tahmini 24.09.22

Petkim Spor – Büyükçekmece İddaa Tahmini 24.09.22

Bursaspor’un ev sahipliğinde düzenlenen Frutti Extra Cup’ın son gününde Petkim Spor Cumartesi günü saat 17:30’da Onvo Büyükçekmece ile karşılaşacak. Best10 Büyükçekmece lehine 3.5 handikap belirlemişken İddaa ise bu maça oran açmamış.

Petkim hazırlık döneminde gösterdi ki gelecek sezon kolay lokma olmayacak ve düşme potasından uzak kalması yüksek ihtimalli takımlar arasında yer alıyorlar. Webster’ın da takıma katılması ve tam kadro maçlara çıkmaya başlamalarıyla beraber işler yolunda. Nitekim son maçlarında da güçlü Galatasaray’a karşı iyi direnmişler ama sonunu götürememişler ve 5 sayı ile yenilmişlerdi. 

Büyükçekmece de şuana kadar hazırlık dönemindeki beklentileri aşan takımlar arasında yer alıyorlar. Koç Çıvgın’ın öğrencileri Crawford, Rivers ve Harris liderliğinde şuana kadar bu turnuvada da iyi işler çıkardılar. Ancak son maçta güçlü ev sahibi Bursaspor karşısında sonuna kadar dirençlerini koruyamadılar ve 10 sayı farkla yenildiler. O maçta Crawford’un 23 sayısı galibiyet için yeterli olamamıştı. 

Gelecek sezon öncelikli hedefleri düşme potasından uzak kalmak olacak olan 2 denk takımın kapışmasını izleyeceğiz bu maçta. İki takım da bu turnuvada güçlü rakiplere karşı iyi sınavlar verdiler, kolay lokma olmayacaklarının mesajını da verdiler tüm rakiplere karşı. Bir tarafta Melson ve Prewitt, diğer tarafta Crawford ve Rivers liderliğinde bizlere kaliteli bir basketbol izleteceklerini düşünüyorum. Çekişmeli bir maç beklediğim için de tercihimi Büyükçekmece lehine açılan handikapı yanıma almaktan yana kullanacağım. 

İddaa Oranı: – 
Best10 Oranı: MS 2 (+3.5) – 1.84
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …