Anasayfa / Dabrowa Gornicza / Dabrowa Gornicza – Legia Warszawa İddaa Tahmini 18.11.22

Dabrowa Gornicza – Legia Warszawa İddaa Tahmini 18.11.22

Polonya Ligi 8. hafta mücadelesinde Dabrowa Gornicza Cuma günü saat 22:00’da Legia Warszawa ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de Hovarda misafir takım lehine 4.5 handikap belirlemişler.

Dabrowa ligin zayıf ekiplerinden birisi. Şuana kadar çıktıkları 6 maçtan 2 tanesini kazanabildiler sadece. Milli aradan önceki son 3 maçta deplasmanda Gora’ya 4 ve Wroclaw’a içerde 7 sayı farkla kaybederken zayıf rakipleri Lancut’u deplasmanda 8 sayı farkla yenerek sezonun 2. galibiyetine imza atmışlardı. Verge, Bluiett ve Krampelj öne çıkan silahları. Tass ise takımdan ayrıldı ve Manresa’ya transfer oldu. 

Başkent ekibi ise ligdeki ortalama üstü takımlardan birisi. 7 maçlarından 4 tanesini kazandılar ve milli ara öncesinde 2 galibiyetlik mini bir seri yakalamışlardı. Bu iki iç saha maçında sırasıyla Czarni’yi 7 ve Torun’u 13 sayı farkla yenmeyi bilmişlerdi. Son maçta Marble 24 sayı, 4 asist ile yıldızlaşırken, Leslie 14 sayı, 10 ribaund, 4 asist ve McCallum 11 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyeti getiren diğer isimler olmuşlardı. 

İki takım arasında seviye ve hedefler doğrultusunda net olarak farklar var. Legia ligin dişli play-off takımlarından biri iken, Dabrowa ise ligde kalmaya çalışacak ekiplerden birisi. Legia’nın deplasmanda olmasına rağmen kalite farkını ortaya koyacağını, Marble ve Leslie gibi tecrübeli Amerikalı liderliğinde sürprize izin vermeyerek düşük handikapı geçip yollarına devam edeceklerini tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: MS 2 (-4.5) – 1.55
Hovarda Oranı: MS 2 (-4.5) – 1.75
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Fransa Pro A Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Nancy – Roanne İddaa Tahmini 30.04.24

Fransa Betclic ELITE 32. hafta mücadelesinde Nancy Salı günü saat 21:00’da Roanne ile karşılaşacak. Hem …