Anasayfa / BKT EuroCup / London Lions – Hapoel Tel Aviv İddaa Tahmini 11.01.23

London Lions – Hapoel Tel Aviv İddaa Tahmini 11.01.23

7DAYS EuroCup B grubu 10. hafta mücadelesinde London Lions Çarşamba günü saat 22.30’da Hapoel Tel Aviv ile karşılaşacak. İddaa misafir takımın galibiyeti için oranı 1.47 olarak açıklamışken intobet ise oranı 1.65 olarak belirlemiş.

Lions organizasyonun yeni takımlarından birisi. Şuana kadar da beklentileri aştılar ve 4 galibiyet toplayarak play-off yarışında biz de varız dediler. Ancak son 2 maçlarını üst üste kaybetmişlerdi ara öncesinde. Son olarak evlerinde oynamalarına rağmen grubun iddialı takımı Paris karşısında varlık gösterememişler ve 13 sayı farkla yenilmekten kurtulamamışlardı. Ligdeki son maçlarında ise, 8 Ocak’ta konuk oldukları zayıf rakiperi Caledonia’yı 60-84 ile farklı ve rahat şekilde geçtiler.

Hapoel Tel Aviv de organizasyonun yeni takımlarından biri ama onlar Lions’dan bir adım öndeler, şuana kadar 5 galibiyet topladılar ki ara öncesindeki son 2 maçlarını üst üste kazandılar, yani Lions’ın aksine form grafikleri yüksek. Son olarak 20 Aralık’da Promitheas’ı 83-100 gibi farklı bir skorla yenmişlerdi, hem de deplasmanda. Ligdeki son maçlarında ise 7 Ocak’ta yine deplasmanda Gilboa’yı 71-81 ile geçmişlerdi. 

İki takım arasında sadece 1 galibiyetlik fark varmış gibi görünse de Tel Aviv’in çok daha iyi ve kaliteli bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Bu maçta da deplasmanda olmalarına rağmen McRae, J’Covan Brown, Tokoto, Munford gibi silahlarla galibiyete ulaşacaklarını düşünüyorum. Ama tabiki deplasmanda olmaları ve Lions’un da direnç faktörünü düşününce handikap yerine direkt galibiyetlerine yönelmek daha az riskli olacaktır. 

İddaa Oranı: MS 2 – 1.47
intobet Oranı: MS 2 – 1.65
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

New Orleans Pelicans – Oklahoma City Thunder İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Batı Konferansı play-off çeyrek final serisi 4. maçında New Orleans Pelicans Salı günü saat …