Anasayfa / BC Wolves / BC Wolves – Jonava İddaa Tahmini 13.03.23

BC Wolves – Jonava İddaa Tahmini 13.03.23

Litvanya Ligi mücadelesinde BC Wolves Pazartesi günü saat 19:50’de Jonava ile karşılaşacak. intobet misafir takım lehine 8.5 handikap belirlemişken İddaa ise bu maça oran açmamış.

Wolves ligin iddialı ilk 4 adaylarından birisi bu sezon. 21 maçlarından 15 tanesini kazandılar ve son 5 maçtan da 4 galibiyet çıkararak formda olduklarını gösterdiler. Evlerinde oynadıkları son 2 maçta ise güçlü Zalgiris’i 5 sayı farkla ve orta sıra ekiplerinden Neptunas’ı tam 16 sayı farkla geçmişlerdi. 11 Mart’taki son sınavlarında ise ENBL sahnesinde konuk ettikleri Budivelnik’e 80-83 ile kaybetmişlerdi. O maçta Caver 24 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve eski dost Buckner 22 sayı, 6 ribaund ile direnen isimlerdi.

Jonava da ligin dişli play-off ekiplerinden birisi. 21 maçtan 12 galibiyet topladılar ve son dönemde  yaşadıkları 3 mağlubiyetlik kötü serinin ardından milli ara dönüşü konuk ettikleri vasat rakipeleri Pieno’yu 7 sayı farkla geçerek kendilerine gelmişlerdi. O maçta Garett 19 sayı, 8 ribaund ve Seskus 17 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile öne çıkan isimlerdi. Ligde ve kupadaki son deplasman maçlarına baktığımızda ise iki güçlü rakipleri Kaunas’ı 4 ve Rytas’ı 6 sayı farkla geçtiklerini görüyoruz! 

İki takım arasında kağıt üstünde önemli farklar olduğunu düşünmüyorum. Evet Wolves sıralamada daha yukarıda ve son dönemde daha iyi sonuçlar aldı ama Jonava’nın da deplasmanda, üstelik yakın zamanda hem Zalgiris hem de Rytas’ı devirdiğini unutmayalım! Bu maçta da deplasmanda olmalarına rağmen Garett, Seskus, Bickauskis, Huskic, Watson, Laksa, Maxwell gibi silahlarıyla Wolves’u zorlayacaklarını, kaybetseler de handikapta kalabileceklerini tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: –
intobet Oranı: MS 2 (+8.5) – 1.60
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …