Anasayfa / İddaa Kuponları / Günün BSL Kuponu 09.02.19

Günün BSL Kuponu 09.02.19

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 18.hafta heyecanı Cumartesi günü oynanacak 3 maçla başlayacak ve ben de sizlere bu maçlar için en güvendiğim 3 tahmini hazırladım ve işte karşınızda Günün BSL Kuponu. Herkese bol şanslar.

Gaziantep – Adatıp Sakarya BŞB : ALT (138.5) / 1.70 (İddaa) & ALT (139.5) / 1.74 (Bets10)

Gaziantep koç Markovic yönetiminde tam bir sistem takımı şuanda. Savunmadaki disiplinleri ve makina düzeninde işleyen sistemleri ile rakiplere iç sahada 70 sayı şansı bile tanımıyorlar genelde bu defa karşılarında Sakarya gibi oldukça sınırlı bir takım var. Onları rahatlıkla 60 bareminde tutacaklarını ve bunun da maçı alta götüreceğini düşünüyorum.

Beşiktaş Sompo Japan – Türk Telekom : ML 1 / 1.40 (İddaa) & ML 1 / 1.47 (Bets10)

Beşiktaş play-off yarışında yara almamak adına hazır Şampiyonlar Ligi’ne de ara verilmişken lige konsantre olup seri yakalamak istiyor. Elbette karşılarında güçlü bir rakip var ama Telekom’un son maçlarda özellikle deplasmanda yaşadığı problemleri artı Beşiktaş’ın Akatlar’da yakaladığı ritmi düşündüğümüzde siyah beyazlıların bu maçtan galibiyet çıkarması beklenen sonuç olacaktır. Koç Ivanovic’in öğrencilerini galibiyete daha yakın görüyorum.

Pınar Karşıyaka – İstanbul BBSK : ÜST (170.5) / 1.70 (İddaa) & ÜST (168.5) / 1.67 (Bets10)

Bir tarafta Henry, Walker, Berk, diğer tarafta Holloway ile Heslip tempoyu seven ve yüksek skor potansiyeline sahip oyuncular. Özellikle Karşıyaka kendi taraftarı önünde sürekli gaza basacaktır ve bu tempoda İBB’nin zayıf savunmasına karşı 100 sayıları zorlayacaklarını düşünüyorum. İBB’nin de son maçlarda olduğu gibi en az 80 sayı ile cevap vereceğini, bu senaryonun da maçı üste götüreceğini tahmin ediyorum.

İddaa Oranı: 4.05
Bets10 Oranı: 4.27



Hakkında basketboltahmin

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (2) 28.04.24

Pazar programının son kısmında İtalya Lega Basket Serie A, Almanya easyCredit BBL, İspanya Liga Endesa …