Anasayfa / İddaa Tahminleri / Valencia – Bilbao İddaa Tahmini 02.02.20

Valencia – Bilbao İddaa Tahmini 02.02.20

İspanya Liga Endesa 20.hafta mücadelesinde Valencia Pazar saat 22:00’da Bilbao ile karşılaşacak. İddaa ev sahibinin toplam sayı limitini 83.5 olarak açıklamışken Bets10 ise limiti 86.5 olarak belirlemiş.

Yarasalar son haftalarda işin hücum tarafında formdalar ve evlerinde hem Euroleague hem de Endesa sahnesinde iyi sonuçlar almaya devam ediyorlar. Endesa’da play-off resmine son sıradan 10 galibiyetle dahil oldular ve işi ciddiye almazlarsa dışarıda kalabilirler. Evlerindeki karneleri gayet iyi, 10 maçtan 8 tanesini kazandılar ve bu mçalarda rakip potalara ortalama 87 sayı göndermişlerdi. Her iki kulvardaki son 3 iç saha maçlarında sırasıyla 100, 82 ve 94 sayı üretmişlerdi. Van Rossom, Tobey ve Loyd sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Bilbao cephesinde ise işler sezonun ikinci kısmında pek yolunda gitmiyor, özellikle savunmadaki sorunları büyüyerek devam ediyor. 19 maçtan 11 galibiyet aldılar ve play-off yarışında iyi konumdalar ama belirttiğim gibi gidişatları pek iyi değil. Deplasmanda şimdiye kadar oynadıkları 10 maçta da savunma problemlerini gördük, ortalama 86 sayı gördüler potalarında. Evden uzaktaki son 2 deplasman maçlarında ise bu ortalamanın da üstüne çıktılar hem Barcelona’dan hem de Gran Canaria’dan 92’şer sayı yemişlerdi. Ayrıca önemli skorerleri Brown’dan da faydalanamayacaklar.

Valencia son haftalarda özellikle kendi sahasında en etkili oynayan takımlardan biri. Dubljevic’in yeniden ritm bulması ile beraber skor üretimlerini arttırdılar ve rahatlıkla 90 sayılara çıkabildiklerini gördük son maçlarda. Karşılarında da deplasmanlarda zorlanan, özellikle savunma direncini kaybetmiş bir Bilbao var. Formda Valencia’nın ev sahibi avantajını yine çok iyi kullanarak 90 sayıları zorlamasını bekliyorum.

İddaa Oranı: EvSahibi ÜST (83.5) – 1.45
Bets10 Oranı: EvSahibi ÜST (86.5) – 1.96
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Fransa Pro A Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Nancy – Roanne İddaa Tahmini 30.04.24

Fransa Betclic ELITE 32. hafta mücadelesinde Nancy Salı günü saat 21:00’da Roanne ile karşılaşacak. Hem …