Anasayfa / NBA / Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans İddaa Tahmini 26.02.2020

Los Angeles Lakers – New Orleans Pelicans İddaa Tahmini 26.02.2020

NBA Ligi’nde Batı ekiplerini karşı karşıya getirecek maçta Los Angeles Lakers, Çarşamba sabaha karşı saat 06:00’da New Orleans Pelicans’ı Staples Center’da konuk edecek. İddaa ve bets10 bu maç için toplam sayı limitini 232.5 olarak belirlemiş.

Los Angeles Lakers, Memphis’i mağlup ettikten sonra Tatum önderliğindeki Boston’ı son anları başa baş geçen mücadelede LeBron’un kritik şutu ve Davis’in serbest atışları sayesinde kazanmasını bildi. Markief Morris’i geçtiğimiz günlerde kadrosuna katarak önemli bir takviye yapan ekipte durumu belirsiz olan Davis’in forma giymesi bekleniyor.

New Orleans Pelicans, Portland ve Golden State Warriors deplasmanlarından galibiyet aldıktan sonra şimdi de Lakers’a konuk olacak. Zion Williamson sakat olmadığı sürece ne kadar güçlü birisi olacağını her geçen maç üstüne koyarak gösteriyor. Onun etrafında Ingram, Holiday, Redick gibi önemli oyuncular da var.

Los Angeles Lakers konferansın tepesinde bulunuyor. Kral önderliğindeki ekipte güçlü bir hücum yönü var. New Orleans Pelicans savunma olarak Lakers’ı durdurabilecek kapasitede olmayabilir fakat atarak onlara sıkıntı çıkarabilir. İki takımın karşılıklı sayılarla maçı üste götüreceğini düşünüyorum.

Forma giyemeyecek isimler:

LA Lakers:
New Orleans: Kenrich Williams

İddaa Oranı: ÜST (232.5) – 1.40
Avrupa Bahis Oranı: ÜST (232.5) – 1.47



Hakkında Kaya Pekoğlu

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …