Anasayfa / Anadolu Efes / CSKA Moskova – Anadolu Efes İddaa Tahmini 02.02.22

CSKA Moskova – Anadolu Efes İddaa Tahmini 02.02.22

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde CSKA Moskova Çarşamba saat 20:00’da temsilcimiz Anadolu Efes‘i konuk edecek. İddaa ev sahibinin galibiyeti için 1.45 oran açıklamışken Bets10 ise oranı 1.66 olarak belirlemiş.

CSKA her ne kadar beklentileri tam olarak karşılayamamış olsa da 21 maçın ardından hanesine yazdırdığı 13 galibiyetle kendisine 5. sırada yer buldu ki hedefledikleri ilk 4 yarışından sadece 1 adım uzaktalar şuan için. Evlerinde oynadıkları son 2 maçta Asvel’i 90-83 ile geçerken denk rakiplerinden Milano’nun sert savunmasını aşamamışlar ve 57-67 ile kaybetmişlerdi. Geçen hafta ise deplasmanda bu sezonun flaş takımlarından Kazan’ı 75-86 gibi önemli bir farkla geçerek ne kadar iyi durumda olduklarını göstermişlerdi. O son maçta forma giyemeyen Grigonis, Ukhov, Shengelia’nın bu maçta da forma giymesi beklenmiyor. Salı günü transferi tamamlayan Freeman’ın da bu maçta oynaması beklenmiyor. Ayrıca hastalığı bulunan koç Itoudis’in de takımın başında sahaya çıkamayacağı gelen haberler arasında.

Anadolu Efes cephesinde ise işler yolunda gitmiyor. Son 4 maçlarından 3 tanesini kaybettiler ve 21 maçtan toplayabildikleri 10 galibiyetle kendilerine ancak 11. sıradan yer bulabildiler. Buna rağmen play-off hedefinden sadece 1 adım gerideler. Deplsaman karneleri ise daha da sıkıntılı, evden uzaktaki son 3 maçlarını üst üste kaybettiler ki zaten 11 maçtan sadece 3 tanesinde galibiyet yüzü görebilmişlerdi. Son olarak geçen hafta konuk oldukları bir diğer Rus ekibi Zenit’e 76-67 ile kaybetmişlerdi. Anderson ve Doğuş’tan faydalanamayacaklar, Bryant’ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Micic ile Larkin için Euroleague resmi sitesi durumları net değil dese de iki yıldız da ligde haftasonu oynanan Fenerbahçe maçında forma giydiler ve CSKA karşısında da sahada olmaları bekleniyor. Bu arada o maçta hastalığı nedeniyle sahada olamayan koç Ataman, büyük olasılıkla bu maçta da benchteki yerini alamayacak. 

Normal şartlarda geçen sezonun şampiyonu olan Anadolu Efes için deplasmanda da olsa favori diyebilirdik. Ama bu sezon maalesef beklentilerin çok altındalar. Tam kadro sahaya çıksalar bile özellikle deplasmanlarda çok zorlandıklarını gördük. CSKA da onların aksine iyi durumda, işleri toplardılar son haftalarda. Özellikle Hackett, Shved, Clyburn ve Milutinov kalitelerini artık net bir şekilde sahaya yansıtıyorlar. Bu maçta da formsuz olan temsilcimiz karşısında kendi sahalarında hata yapmayacaklarını, kazanarak yükselişlerini sürdüreceklerini düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 – 1.45
Bets10 Oranı: MS 1 – 1.66
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …