Anasayfa / NBA / Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies İddaa Tahmini 25.02.22

Minnesota Timberwolves – Memphis Grizzlies İddaa Tahmini 25.02.22

NBA normal sezonda Cuma sabaha karşı 04:00’da Minnesota Timberwolves Target Center’da Memphis Grizzlies ile karşı karşıya gelecek. İddaa bu karşılaşmada deplasman takımı galibiyetine 1.49, rexbet ise 1.72 oran açıklamış.

Minnesota Timberwolves all-star arasından önce son maçında evinde Toronto Raptors’a 103-91 yenildi. Bu sezon D’Angelo Russell, Anthony Edwards ve Karl-Anthony Towns üçlüsünün yakaladığı uyumla beraber batıda play-in yarışına tutundular. Altıncı sıradaki Denver Nuggets’ın 2.5 maç gerisinde yedincilikteler. Sezonun kalan bölümünde play-off potasına girmeleri oldukça zor. Kendi sahalarında oynadıkları son beş maçtan dört galibiyet çıkarırken bu maçların üçünden yüksek skor çıktı. Ligin en tempolu oynayan takımlarının başında geliyorlar. Savunmada rakibi hataya zorlamak adına bazen çok fazla risk alıyorlar.

Memphis Grizzlies ise geçtiğimiz iki sezon olduğu gibi bu sezon da gelişimini sürdürdü. Batıda ikinci Golden State Warriors’un sadece 1.5 maç gerisinden üçüncü sıradalar. Ja Morant bu sezon devamlılık sorunları aşmayı başardı ve oyununu istikrara kavuşturdu. Desmond Bane ise kaydettiği gelişimle dikkat çekti. Rakipleri Timberwolves gibi tempolu oynamayı seviyorlar. Sezon genelinde boyalı alanı en etkili kullanan takım konumundalar. Deplasmanda oynadıkları son 6 karşılaşmada sadece 76ers karşısında uzatmada kaybettiler ve bu maçların tamamından yüksek skor çıktı.

İki takım arasında bu sezon oynanan üç maçı da ev sahibi takımlar kazanırken bu karşılaşmaların ikisinden yüksek skor çıktı. İki takım da tempolu oyunu ve rakipleri hataya zorlamayı seviyor. Memphis Grizzlies Ja Morant gibi müthiş bir deliciye sahip. Son dönemde Jaren Jackson Jr’ın da form yakalamasıyla beraber batı konferansının elit takımları arasına çıkmayı başardılar. Timberwolves karşısında deplasmanda maçı kazanacak güçte olduklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2 – 1.49

Rexbet Oranı: MS 2 – 1.72

Güven Endeksi: 8

Eksikler:

Minnesota Timberwolves: –

Memphis Grizzlies: Dillon Brooks, Yves Pons



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …