Anasayfa / NBA / Günün NBA Kuponu 23.10.22

Günün NBA Kuponu 23.10.22

Günün iddaa bülteninde bu gece oynanacak 9 NBA maçı. Bu karşılaşmalar içinden güvendiğim üç tercihi sizler için belirledim ve günün NBA kuponu olarak paylaşıyorum. Herkese bol şanslar. Dün şeytanın bacağını kırdık bu gece devamı gelir umarım.

Philadelphia 76ers – San Antonio Spurs İ.Y. 1 (h:-6.5) – 1.54 (İddaa) & İ.Y. 1 (h:-8) – 1.92 (Bets10)

Philadelphia 76ers sezona iki mağlubiyetle başladı ve bu gece evlerinde fikstür avantajına sahipler. James Harden oldukça formda evet arada sırada yayın gerisinden ritim bulamıyor fakat çember etrafında çok daha bitirici ve hareket kabiliyeti oldukça iyi seviyede. Bu gece çember savunmasında aksayan San Antonio Spurs karşısında sezona formsuz başlayan Embiid’in de devreye girmesiyle fişi erken çekmelerini bekliyorum.

Miami Heat – Toronto Raptors İ.Y. 1 – 1.61 (İddaa) & İ.Y. 1 (h-1.5) – 1.92 (Bets10)  

Miami Heat sezona kötü başladı ve bu gece evinde üst üste üçüncü maçında back to back oynayacak. Rakip Toronto Raptors doğu yakasının kuzey ucundan güneyine Nets’e yenildikten sonra baya mesafe katetmek zorunda. Evet inatçı bir takımlar ama rotasyonları dar. Onlar da insan evladı bir yorgunluk emaresi göstereceklerdir. Heat’in evinde ilk yarıyı kazanmasını bekliyorum.

Orlando Magic – Boston Celtics MS 2 (h:-5.5) – 1.38 (İddaa) & MS 2 (h:-6.5) – 1.55 (Bets10)

Orlando Magic iyi takım fakat bu kanatları yönetecek doğru bir garda sahip değiller. Markelle Fultz’un sezona sakat başlaması ve Jalen Suggs’un son maçta bileğinden yaralanması onları zorluyor. Boston Celtics ise ligin en formda ekibi konumunda. Jaylen Brown ve Jayson Tatum sezona formda girdi. Kenardan da önemli skor katkısı aldılar özellikle Grant Williams ve Malcolm Brogdon’dan. Bu gece handikap makul iki takım da back to back oynayacak.

İddaa Oranı: 3.42

Bets10 Oranı: 5.71



Hakkında Duru Dağhan

2014-2015 arasında Cumhuriyet gazetesinin web sayfası için NBA, Eurolegue ve Eurocup hakkında yorum yazıları kaleme aldım. Ayrıca çeşitli web sayfalarında yazarlık ve editörlük yaptım.

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …