Anasayfa / Golden State Warriors / Golden State Warriors – Milwaukee Bucks İddaa Tahmini (2) 12.03.23

Golden State Warriors – Milwaukee Bucks İddaa Tahmini (2) 12.03.23

NBA Batı Konferansı ekiplerinden Golden State Warriors Pazar günü saat 04:30’da Doğu ekibi Milwaukee Bucks ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de intobet misafir takım lehihe 1.5 handikap belirlemiş.

Warriors, Curry’nin sakatlıktan dönmüş olmasına rağmen son 3 maçını üst üste kaybetti ve hayal kırıklığı yarattı. Ama buna rağmen 34 galibiyetle halen ilk 6 yarışında şanslarını koruyorlar. Hedefleri sezonu en kötü 6. sırada bitirerek direkt play-off bileti kapmak olacak. Son maçta Morant’den yoksun olan Grizzlies kaşrısında hiç direnememişler ve tam 21 sayı fark yemişlerdi. Şimdi 3 maçlık deplasman mağlubiyet serisi sonrası evlerinde bir reaksiyon vermelerini bekliyorum. Wiggins ve Kuminga’dan faydalanamayacaklar, Thompson ile Iguodala’nın durumları ise maç saatinde belli olacak. 

Bucks cephesinde ise işler yolunda son dönemde Giannis’den yoksun olmalarına rağmen üst üste 3 galibiyet alarak 48 galibiyete ulaşıp Doğu’da liderlik koltuğuna oturdular. Son 2 deplasman maçlarını ise Doğu’nun vasat ekipleri karşısında oynadıklarını, Wizards’ı 16 ve Orlando’yu 11 sayı farkla yendiklerini gördük. 10 Mart’taki son sınavlarında ise Giannis’den yoksun olmalarına rağmen konuk ettikleri Nets karşısında sürprize izin vermemişlerdi. Bu maçta da yine Matthews ve Giannis’den faydalanamayacaklarını belirtelim. 

Normal şartlarda Bucks’da Giannis forma giyecek olsaydı deplasmanda olmalarına rağmen favoriler bile diyebilirdik. Ama onun yokluğunda bu zorlu deplasmanda işleri zor olacak. Nitekim Warriors 3 mağlubiyetle deplasman serisinden dönü ve taraftarları önünde bir reaksiyon göstermek isteyecektir. İlk 6 yarışında önemli bir viraja giriyorlar ve hazır Giannis yokken Milawukee’yi böyle yakalamışken Curry liderliğinde fırsatı değerlendireceklerini, aradıkları galibiyeti hanelerine yazdıracaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 (-1.5) – 1.47
intobet Oranı: MS 1 (-1.5) – 1.71
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Porto Riko Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Indios de Mayaguez – Osos de Manati İddaa Tahmini 02.05.24

Porto Riko Ligi mücadelesinde Indios de Mayaguez Perşembe günü saat 03:00’da Osos de Manati ile …