Anasayfa / İddaa Kuponları / Günün İddaa Kuponu (BSL) 06.05.23

Günün İddaa Kuponu (BSL) 06.05.23

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi‘nde Cumartesi programında yer alacak maçlara dair en güvendiğim tahminleri sizler için seçtim, işte karşınızda Günün İddaa Kuponu. Herkese bol şanslar.

Galatasaray NEF – Ayos Konyaspor : MS 1 (-7.5) – 1.62 (intobet)

Galatasaray’ın play-off potasına girebilmek adına önünde bir çok rakibi var, dolayısıyla kalan 3 haftada hata yapma lüksü artık kalmadı! Bunun yanında Konyaspor için de bir tamam mı devam mı maçı, kaybetmeleri durumunda Gaziantep’e karşı da ikili averajda geride oldukları için ligde kalma şansları kalmıyor. Bu motivasyonla direnmeye çalışacaklardır ama Galatasaray’ın kaliteli kadrosu ve taraftar desteği ile beraber hata yapmayacağını, Konya’nın direncini ikinci yarıda kırarak handikapı da geçip net bir galibiyet alacağını düşünüyorum. 

Tofaş – Darüşşafaka Lassa : ÜST (164.5) – 1.68 (intobet)

Bu sezonki ilk karşılaşmaları 31 Aralık’taydı ve o maçta da bizlere yüksek skorlu bir mücadele izletmişler, Daçka evinde 88-82 ile kazanan taraf olmuştu. Bu maçta da farklı bir senaryo beklemiyorum. Bir tarafta Gray ile Ennis, diğer tarafta Doğuş ve Starks varken tempo yine yüksek olacaktır. Ayrıca bu guardlar dışında iki takımın da farklı silahları var, skor potansiyeli yüksek oyuncular var ellerinde. Son haftalarda olduğıu gibi bizlere hücum odaklı, keyifli bir maç izletmelerini bekliyorum. 

Pınar Karşıyaka – Bahçeşehir Koleji : ÜST (166.5) – 1.70 (intobet)

İki takım da son haftalarda tempolarını yükselttiler ve bizlere hücum odaklı performanslar izlettiriyorlar. Bu maçta da birden bire temponun düşüp savunmaların sertleşebileceğini düşünmüyorum. Kaf-Kaf evinde taraftarını da arkasına alarak tempoyu yukarı çekmek isteyecektir. Ellerinde Angola, McCollum, Kuzminskas gibi yıldızlarla üretimde sorun yaşamayacaklarını, Bahçeşehir’in de onlara Smith, Morgan, Boutsiele gibi silahlarla karşılık vererek maçı toplam baremden üste taşıyacaklarını düşünüyorum. 

İddaa Oranı: –
intobet Oranı: 4.63



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

basketbol günün iddaa tahminleri basketboltahmin.net

Günün İddaa Kuponu (2) 28.04.24

Pazar programının son kısmında İtalya Lega Basket Serie A, Almanya easyCredit BBL, İspanya Liga Endesa …