Anasayfa / İddaa Tahminleri / Osos de Manati – Vaqueros de Bayamon İddaa Tahmini 07.05.23

Osos de Manati – Vaqueros de Bayamon İddaa Tahmini 07.05.23

Porto Riko Ligi mücadelesinde Osos de Manati Pazar günü saat 03:00’da Vaqueros de Bayamon ile karşılaşacak. İddaa misafir takımın galibiyeti için oranı 1.47 olarak açıklamışken intobet ise oranı 1.59 olarak belirlemiş.

Manati ligin yeni takımlarından birisi ve aynı zamanda da en zayıf halkası! Şuana kadar çıktıkları 19 maçtan sadece 5 galibiyet çıkarabildiler! Ayrıca son dönemde de çıkış yolu bulamıyorlar, son 5 maçlarından 4 tanesini kaybettiler… Evlerindeki performanslarına bakınca ise son 3 maçta Guaynabo ve Arecibo’ya kaybederken, San German karşısında sürpriz bir galibiyet almışlardı. 2 gün önceki son maçta ise konuk oldukları Mayaguez’e 12 sayı farkla yenildiler…

Bayamon ise yine ligin iddialı takımlarından birisi. Son 4 maçlarından 3 tanesini kazandılar ve bu sayede de 12 galibiyete ulaşarak B grubunda liderlik koltuğuna oturdular. Deplasman karneleri de iyi durumda, 7 maçtan 5 tanesini kazandılar! Son olarak konuk oldukları dişli rakiplerden Cangrejeros’u 6 sayı farkla geçmişlerdi. O maçta Mojica 18 sayı, 6 ribaund, Wiley 17 sayı, 6 ribaund ve Stephen Thompson 14 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren başlıca isimler olmuşlardı.

İki takım daha yeni, 4 Mayıs’da karşılaşmışlar ve o maçta ev sahibi olan Bayamon rakibini zorlanmadan 96-82 gibi farklı bir skorla geçmeyi bilmişti. O maçta ön planda olan Key (23 sayı, 4 ribaund), Wiley (16 sayı, 6 ribaund), Thompson (12 sayı, 4 asist) ve Mojica’yı (11 sayı, 6 ribaund) yine verimli kullanacaklarını, rakip ile aralarındaki kalite farkını deplasmanda da sahaya koyarak kazanacaklarını düşünüyorum. Riski azaltmak adına handikapsız, direkt galibiyetlerini öneriyorum. 

İddaa Oranı: MS 2 – 1.47
intobet Oranı: MS 2 – 1.59
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …