Barcelona Hırvat Uzun için Kesenin Ağzını Açtı

Barcelona her ne kadar kötü bir sezon geçirse de Ante Tomic bireysel anlamda iyi işler çıkardı. Çoğu zaman Seraphin sakat olduğu için kadroda yer alamadı ve 5 numarada tüm yük onun omuzlarında kaldı ama yine de tecrübesi ve yetenekleri ile ne kadar özel bir oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Buna en yakından şahit olan isim koç Pesic de önümüzdeki sezon için kurulacak yeni kadroda onun önemli rol oynayacağının farkındaydı ve yönetime bunu iletince kesenin ağzı açıldı. Hırvat uzun ile 2 yıllık yeni bir sözleşme yapılacak.

Tomic’in kontratında opsiyon olmasına rağmen önce takımıyla görüşmek istemişti ama bu sırada CSKA Moskova da pusuda bekliyordu. Önce Barcelona ile anlaşamadılar ama sonrasında Pesic’in belirttiğim gibi onun önemini bir kez daha yönetime hatırlatmasının ardından İspanyol ekibi yıllık maaşını €2.5m dan €2.75m ya çekmeyi kabul etti ve anlaşma sağlandı, resmi açıklamanın yakında yapılması bekleniyor.

Ante Tomic (2.17-1987)

Euroleague: 28 maç 18:35 dakika 9.7 sayı 4.9 ribaund 1.6 asist 12.8 verimlilik

2012 yılından bu yana Barcelona forması giyen Tomic, kaptan Juan Carlos Navvaro’dan sonra takımın en eski ismi konumunda.

https://www.youtube.com/watch?v=_QzRexK8_oo



Hakkında Basketbol Tahmin

Mutlaka bakın

Analiz: Euroleague 2025-26 Sezonu Şampiyonu Olympiakos Oldu

Bazen bir final, yılların hayal kırıklığını, kaybedilmiş finalleri, yarım kalan hikayeleri ve tekrar tekrar ayağa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *