Anasayfa / İddaa Tahminleri / Türk Telekom – Pınar Karşıyaka İddaa Tahmini 01.11.20

Türk Telekom – Pınar Karşıyaka İddaa Tahmini 01.11.20

ING Basketbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde Türk Telekom Pazar günü saat 17:30’da Pınar Karşıyaka ile karşılaşacak. Bets10 toplam sayı limitini 154.5 olarak açıklamışken İddaa ise oranı netleştirmemiş.

Telekom 5 maçın ardından 4 galibiyet elde etti ve sezona istediği, beklediği gibi iyi bir giriş yaptı. İşin hücum tarafında da çok iyi durumdalar, keyifler yerinde. Maç başına 88 sayı gönderdiler rakip potalara. Yüksek tempoda oynamayı seviyorlar Ennis, Dekker, Wiltjer üçlüsü beklendiği gibi fark yaratıyor, kalitelerini konuşturdular şuana kadar. Şampiyonlar Ligi ve BSL’de oynadıkları son 2 iç saha maçlarında 184 ve 192 sayı izlemiştik.

Karşıyaka her ne kadar özünde iyi bir savunma takımı olsa da bu sezon daha fazla tempo yapıp daha fazla hücuma dayalı bir oyun sergiliyor. Onlar da 5 maçlarından 4 tanesini kazandılar BSL’de. Hücum performansları da kendi seviyelerinin epey üstünde, maç başına 84 sayı ürettiler şuana kadar. Ligdeki son deplasman maçlarında ise Bursa’da Tofaş engelini 78-88 ile geçmeyi bilmişlerdi. Geçen hafta ise konuk ettikleri Daçka’yı 89-78 ile yendiler.

İki takım da tempoyu çok seviyorlar, bir tarafta Ennis diğer tarafta Taylor takımlarını açık alanda iyi organize eden, kanatları ve uzunları iyi besleyen guardlar. Ayrıca iki ekibin de 4 numaraları oldukça skorer, bir tarafta Wiltjer diğer tarafta M’Baye olunca güzel bir eşleşme olacak. Tempolu ve bol skorlu bir maç beklerken aynı zamanda Dekker’ın Metecan’a üstünlük kurabileceğini düşündüğüm için ev sahibinin de bir adım galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: ÜST (152.5) – 1.50
Bets10 Oranı: ÜST (154.5) – 1.72
Güven Endeksi: 8



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

Fransa Pro A Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Nancy – Roanne İddaa Tahmini 30.04.24

Fransa Betclic ELITE 32. hafta mücadelesinde Nancy Salı günü saat 21:00’da Roanne ile karşılaşacak. Hem …