Anasayfa / İddaa Tahminleri / Lokomotiv Kuban – Nizhny Novgorod İddaa Tahmini 05.01.23

Lokomotiv Kuban – Nizhny Novgorod İddaa Tahmini 05.01.23

VTB Ligi mücadelesinde Lokomotiv Kuban Perşembe günü saat 16:00’da Nizhny Novgorod ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de intobet misafir takımın lehine 3.5 handikap belirlemişler.

Kuban lige belki istediği gibi başlayamadı ama son dönemde toparlandı ve 18 maçtan 10 tanesini kazanarak ilk 4 yarışında ben de varım dedi. Koç Sekulic’in öğrencileri 2022’nin son maçında konuk ettikleri denk rakiplerinden Parma’yı son nefeste 88-86 ile geçmişlerdi. O maçta forma giyen Willlis ile yollar ayrıldı ve Galatasaray’dan sakatlığı nedeniyle ayrılan, sonrasında rehabilitasyon sürecini tamamlayan yıldız forvet Akoon-Purcell ile yerini doldurdular. Bu maçta koç uygun görürse forma giyebilecek. 

Koç Lukic yönetimindeki Novgorod da rakibi gibi 10 galibiyet topladı ve son 5 maçlarından 4 tanesini kazanarak ne kadar formda olduklarını da gösterdiler. Deplasmandaki son 2 maçlarına baktığımızda ise güçlü Kazan’a direnemediklerini ve 15 sayı farkla yenildiklerini, ardından kötü durumda olan Samara’yı ise acımadan tam 23 sayı farkla yendiklerini gördük. Bu aynı zamanda onlar adına 2022 yılının son maçıydı. 

İki takım arasında puan tablosunda da göreceğiniz üzere kağıt üstünde bir denklik var gibi görünüyor. Ama aslında kadrolarına baktığımızda Kuban’ın bir adım önde olduğunu söyleyebiliriz. Chris Horton, Barford, Uzinskii, Paunic, Martyuk, Josh Gray, Akoon-Purcell takımın öne çıkan isimleri konumundalar. Bu maçta da evlerinde oynamanın avantajını kullanıp, play-off sıralamasında ve ilk 4 yarışında direkt rakipleri konumundaki Novgorod’u yeneceklerini tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 (-3.5) – 1.50
intobet Oranı: MS 1 (-3.5) – 1.64
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Dallas Mavericks – Oklahoma City Thunder İddaa Tahmini 19.05.24

NBA Batı Konferansı yarı final serisi 6. maçında Dallas Mavericks Pazar günü saat 03:00’da Oklahoma …