Anasayfa / NBA / Sacramento Kings – Orlando Magic İddaa Tahmini (2) 10.01.23

Sacramento Kings – Orlando Magic İddaa Tahmini (2) 10.01.23

NBA normal sezon mücadelesinde Sacramento Kings, salı sabaha karşı saat 06:00’da Orlando Magic ile Golden 1 Arena’da karşı karşıya gelecek. İddaa ve intobet bu maçın toplam sayı limitin 234.5 olarak belirlemiş.

Sacramento Kings son dönemde çok zorlu maçlar geçiren takımların başında geliyor. Son 8 maçta 5 kere mağlup olan ekibin neredeyse her maçının son topa gittiğini söylersek yanlış olmaz. Bu 8 maçın 2’si tek, 2’si ise iki sayı farkla sona erdi. Utah’a karşı son toplarda yüzü gülen son maçta Lakers’a karşı ise tartışmalı bir faul kararı sonucunda mağlup oldu. Ritim kaybeden ekip Dallas’ın üç galibiyet gerisinde bulunuyor ama rakibine göre 3 maç eksiklerinin de bulunduğunu belirtmek lazım.

Son dönemde çıkış yakalamış olsa da sezon başındaki berbat derece nedeniyle 15-25’e kadar yükselen Orlando ekibi hâlâ play-in’e çok uzak duruyor. Son dönemde iyi maçlar çıkarmaya devam ettiler ve mağlup oldukları dört maçın üçünü çift haneyle kaybetseler de son üç galibiyette de çift haneli galibiyetler aldılar. Paulo Banchero, Franz Wagner ve Wendell Carter her maç daha da iyi performanslar ortaya koyarak takımı sırtlıyor. Son üç maçı kaçıran Bol Bol’un bugün de oynaması beklenmiyor.

Sacramento Kings son dönemde istediği sonuçları alamamış ve form kaybına uğramış olsa da hâlâ hem tehlikeli hem de kaliteli bir takım olmaya devam ediyor. Orlando Magic cephesinde de işlerin daha olumlu ilerlediğini söyleyebiliriz. Son olarak Golden State’i deplasmanda mağlup ederek önemli bir başarıya imza attılar ve skor güçlerini de oldukça yukarı taşıdılar. Bu maçta iki tarafın da 120’lere oynamasını beklediğim için tercihimi üstten yana yapacağım.

Eksikler: 

Sacramento:
Orlando: Bol Bol, Jonathan Isaac, Chuma Okeke

İddaa Oranı: ÜST (234.5) – 1.52
intobet Oranı: ÜST (234.5) – 1.67
Güven Endeksi: 8

 


Hakkında Kaya Pekoğlu

Mutlaka bakın

NBA iddaa tahmin ve analizleri

Miami Heat – Boston Celtics İddaa Tahmini 30.04.24

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Miami Heat Salı günü saat 02:30’da Boston Celtics ile karşılaşacak. Hem …