Anasayfa / Enisey Krasnoyarsk / Enisey – MBA Moscow İddaa Tahmini 10.01.23

Enisey – MBA Moscow İddaa Tahmini 10.01.23

VTB Ligi mücadelesinde Enisey Salı günü saat 15:30’da MBA Moscow ile karşılaşacka. Hem İddaa hem de intobet toplam sayı limitini 162.5 olarak açıklamışlar.

Enisey son yıllarda olduğu gibi yine ligin vasat ekiplerinden birisi. Şuan kadar sadece 4 galibiyet toplayabildiler ve zayıf halkalar Minsk ile Astana’nın sadece 1 adım önünde yer alıyorlar. Genel sıkıntıları üretimde, hücumdaki yetenekleri sınırlı ve bu nedenle de tempoyu düşürüp iyi savunma yapmaya çalışıyorlar. Nitekim son 4 maçlarından 3 tanesinde de bu senaryoya uygun şekilde düşük skorlar gördük, sırasıyla 140, 137 ve 137 sayı üretilmişti o maçlarda. 

MBA ligin yeni takımlarından biri olmasına rağmen iddialı bir konumda, topladığı 12 galibiyetle 4. sırada kendisine yer bulmuş durumda. Koç Karasev yönetimindeki ekipte yabancı oyuncu yok, tamamen yerli oyuncularla savunma odaklı, disiplinli ve sert bir basketbol sergiliyorlar. Dolayısıyla maçları genelde kısır geçiyor tahmin edeceğiniz üzere. Son 3 maçlarından ikisinde de bu paralelde 137 ve 140 sayı görmüştük sadece. 

İki takım arasında kağıt üstünde, kadro anlamında ciddi farklar görünmese de puan tablosundaki farkın temelinde MBA’nın disiplinli savunma odaklı istikrarlı basketbolu var kuşkusuz. Bu maçta da deplasmanda olmalarına rağmen oyun anlayışlarından ödün vermeyeceklerini, zaten üretimde zorlanan Enisey’in de son maçlarda olduğu gibi bu rakibe de savunma ile karşılık vermeye çalışacağını düşünüyorum. Bu nedenle de tercihim düşük skordan yana olacak. 

İddaa Oranı: ALT (162.5) – 1.53
intobet Oranı: ALT (162.5) – 1.70
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …