Anasayfa / İddaa Tahminleri / Treviso – Trieste İddaa Tahmini 14.01.23

Treviso – Trieste İddaa Tahmini 14.01.23

İtalya Lega Basket Serie A 15. hafta mücadelesinde Treviso Cumartesi günü saat 22:30’da Trieste ile karşılaşacak. Hem İddaa hem de Best10 misafir takım lehine 3.5 handikap belirlemişler.

Treviso ligin vasat ekiplerinden birisi. 14 maçlarından 5 tanesini kazanabildiler ve düşme hattında yer aldılar. Onların hanesine yazacağımız önemli bir artı var, o da son 2 iç saha maçlarını üst üste kazanmış olmaları. Brindisi’yi 7 ve güçlü Venezia’yı yine 7 sayı farkla yenmeyi başarmışlardı. Iroegbu, Banks, Jantunen, Sokolowski takımın öne çıkan isimleri konusundalar. 

Trieste de rakibi gibi 5 galibiyet elde edebildi ve onlar da düşme hattında yer alıyorlar. Deplasman karnelerine baktığımızda ise işlerin yolunda olmadığını görüyoruz. Son 2 deplasman maçlarını üst üste kaybettiler ve toplamda da 6 deplasman maçından sadece ikisini kazanabildiler. Son deplasman maçlarında ise 2 Ocak’ta denk rakiplerinden Verona’ya 7 sayı farkla yenildiler. 

İki takım arasında bir denklik olduğunu puan tablosunda da görebiliyoruz zaten. Dolayısıyla bu maçta dengeyi bozacak konuev sahibi avantajı olacak. Treviso da son haftalarda evinde iyi sonuçlar alarak saha avantajını kullanmayı bilen bir takım olduğunu gösterdi. Bu maçta da Iroegbu, Banks, Jantunen, Sokolowski gibi silahlarını verimli şekilde devreye sokarak kazanacaklarını, düşük handikapı da geçebileceklerini tahmin ediyorum. 

İddaa Oranı: MS 1 (-3.5) – 1.51
Best10 Oranı: MS 1 (-3.5) – 1.71
Güven Endeksi: 7



Hakkında Basket Guru

Mutlaka bakın

İzlanda Ligi iddaa tahmin ve analizleri

Valur Reykjavik – UMFN Njardvik İddaa Tahmini 29.04.24

İzlanda Ligi yarı final serisi ilk maçında Valur Reykjavik Pazartesi günü saat 23:15’de UMFN Njardvik …